Nincs belépve
Név:
Jelszó:
Bemutató programok, ismertetők és megrendelők letöltése
2008-09-19 17:25:15, módosítva: 2012-02-16 09:55:45

Tisztelt Érdeklődő!        

Ha szeretné letölteni az IPR-SZOLGA, SuliSZOLGA, OviSZOLGA és a ClassSZOLGA programrendszerek bemutatóit, ismertető anyagait és az érvényes árakat tartalmazó megrendelőket, akkor azt a következő módon teheti meg:

1. Válassza a Letöltések menüpontot.

2. Kattintson a letöltendő anyag előtt alló flopi ikonokra, a kért fájl letöltéséhez.

    (Válassza a "Mentés lemezre" lehetőséget, majd a lementett anyagot nyissa meg!)

Együttműködési szerződés az Apáczai Kiadó és a HIP Kft. között
2009-02-09 02:08:21, módosítva: 2009-11-27 10:23:53

Örömmel értesítjük jelenlegi és jövőbeli Felhasználóinkat, hogy az Apáczai Kiadó és a HIP Kft. között létrejött egy szakmai együttműködési szerződés.

Ennek keretében a SuliSZOLGA rendszer kiegészült az Apáczai kiadó szöveges értékelő rendszerével is.

A SuliSZOLGA időszakos szöveges értékeléseinek szerves részét képező egyénre szabott feladatbankjaihoz illetve fejlesztési terveihez az Apáczai kiadó biztosítja a megfelelő tankönyvi feladatokat, ezzel óriási mértékben megkönyítve a konkrét tanórai munkát a tanulók fejlesztése során. Az órai munkához felhasználható feladatok köre folyamatosan bővülni fog. Ezeket a SuliSZOLGA rendszer automatikusan frissíti a HIP központi szerverén keresztül.

Üdvözöljük honlapunkon!
2008-03-04 09:50:15, módosítva: 2009-11-27 10:23:36

Üdvözöljük honlapunkon!

Intézményvezetőként, pedagógusként sokakra bizonyára nagy teher hárul az adminisztrációs feladatok ellátásában. Egyre több kötelezőségnek kell eleget tenni, ami meglehetősen idő- és energiaigényes munkát jelent napról napra.

A HIP Számítástechnikai Kutató, Fejlesztő és Szolgáltató Kft. létrehozta a SuliSZOLGA®, OviSZOLGA®, ClassSZOLGA® számítógépes programrendszereket, melyek segítségével a szükséges adminisztráció gyorsabban, kényelmesebben elvégezhető.

A SuliSZOLGA®, OviSZOLGA®, ClassSZOLGA® programrendszerek a szöveges értékelés és egyéni fejlesztési tervek készítésének gyors, pontos, rendszerbe foglalt megvalósításához készültek. Nagy előnye a rendszereknek az adatok összehasonlíthatósága, az értékelés eredményeinek folyamatos nyomonkövetése, több szempont szerinti intézményi szintű, illetve fenntartók számára intézmények közötti lekérdezések elvégezhetősége, valamint az otthoni munkavégzés lehetősége.

Közel 20 éves tapasztalattal rendelkező cégünk egyesítette a programrendszerben a SZOLGA® programrendszerek mindazon előnyét és kényelmi szolgáltatásait, amelyek valós segítséget jelentenek a mindennapi pedagógusi munkában.

Ismerje meg cégünket és termékeinket a fenti menüpontok segítségével!